Hotel Val de Neu G.L.

Hotel Val de Neu G.L. és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada d'aventura. En un lloc fantàstic.

Cost de l'escapada

Aproximadament 164€ per persona

Ideal per a

Cremar adrenalina

Informació sobre Hotel Val de Neu G.L.

L'Hotel Val de Neu G.L. està situat a l'estació d'esquí de fama mundial de Baquèira Beret, a 50 m d'un remuntador. L'hotel ofereix guardaesquís gratuït i habitacions i suites luxoses amb vistes a les pistes d'esquí.

L'hotel inclou 4 restaurants diferents: La Fondue, que prepara cuina de muntanya típica, El Bosque, que serveix plats internacionals, El Bistro, amb una carta més senzilla, i La Nonna, especialitzat en cuina italiana.

A la zona chill-out hi ha diversos sofàs al voltant d'una llar de foc. El luxós spa Sisley ofereix massatges, tractaments de bellesa, un circuit termal i un jacuzzi exterior.

La zona infantil inclou una piscina climatitzada, miniclub, un restaurant per a nens i servei de guarderia. També s'ofereixen classes d'esquí, forfets i lloguer d'equips d'esquí.

Totes les habitacions i suites són àmplies i presenten una decoració elegant. Les suites reials inclouen elements decoratius de luxe, com diamants Swarovski. Totes les habitacions estan equipades amb minibar, cafetera, WiFi gratuïta i carta de coixins.

Escapades relacionades