Espai Montseny

Espai Montseny és un ideal per a una Escapada cultural. Llegendes de bruixes, bandolers i molt més!.

Cost de l'escapada

Aproximadament 15€ per persona

Ideal per a

Descobrir la història del nostre país

Informació sobre Espai Montseny

Benvinguts a l'Espai Montseny. Els boscos del Montseny van ser l'escenari d'històries de personatges llegendaris, com el bandoler Serrallonga, habitants mítics com les dones d'aigua, o les bruixes de Viladrau. A l'Espai Montseny ens immergirem en un bosc màgic on trobarem aquests personatges i assistirem a un ritual de bruixes. El centre inclou també un espai informatiu sobre el Parc Natural del Montseny i Viladrau.

A continuació us llistem els diferents espais que trobareu a l'Espai Montseny:

 • Espai Bandolers: Els boscos màgics dels bandolers i les dones d'aigua
  A la planta baixa de l'Espai Montseny ens endinsarem a l'Espai Bandolers: en un bosc màgic ple de sorpreses (arbres, aigua, fulles...) i projeccions de gran format, hologrames i afectes, coneixerem les dones d'aigua (o paitides) i la història del bandoler Serrallonga, nascut a Viladrau.
 • Espai Bruixes: una espectacular recreació dels ancestrals rituals de bruixeria
  Al pis superior de l'Espai Montseny viurem la història de les bruixes de Viladrau. Dones sàvies, amb amplis coneixements sobre plantes remeieres. L'espai inclou també diverses projeccions simultànies i espectaculars i recrea una junta o sàbat (aquelarre).
 • Espai Parc Natural i Viladrau: informació turística, lúdica i cultural
  Com a complement, l'Espai Montseny també inclou un espai sobre el Parc Natural del Montseny i Viladrau, que ofereix informació i propostes d'excursions, activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques.
 • Arborètum: una mostra de la gran diversitat d'espècies de plantes al Montseny
  Una àmplia superfície de Viladrau, coneguda com a Sot dels Vernets, s'ha arranjat i s'hi ha fet la plantació de diverses espècies d'herbes i plantes autòctones relacionades amb el món de les bruixes.

Escapades relacionades