Mas Salagros EcoResort & SPA

Mas Salagros EcoResort & SPA és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada culturalEscapada romàntica. Una escapada a tocar de Barcelona.

Cost de l'escapada

Aproximadament 167€ per persona

Ideal per a

Escapar-se un cap de setmana

Informació sobre Mas Salagros EcoResort & SPA

El Mas Salagros EcoResort es troba a una antiga vil·la romana, a Vallromanes. Aquest hotel és el primer resort ecològic d'Espanya, per tant, és respectuós amb el medi ambient. Té un llac, 2 piscines de temporada. També té un centre de benestar, l'Aire de Vallromanes, on podreu gaudir de tractaments i massatges.

A Vallromanes hi podem trobar la Roca Foradada, part d'un complex megalític, la resta arqueològica mes antiga d'aquesta localitat. 

Les habitacions són espaioses i estan decorades amb materials ecològics i naturals. Totes disposen de terrassa o jardí privats, TV per cable, minibar i bany privat amb articles de tocador ecològics gratuïts.

L'hotel té 3 restaurants que elaboren plats amb productes de granges ecològiques de la zona.
El restaurant 1497 és un lloc ecològic amb encant situat al centre del resort natural i proposa una selecció de menjar ecològic mediterrani.
El Cibus és una terrassa idíl·lica que serveix menjar ecològic al matí i a la tarda.
El celler Gastro serveix bons vins ecològics i una variada selecció de tapes.

També s'organitzen tasts de vins i classes de cuina, com ara l'elaboració de melmelades ecològiques i formatges i licors tradicionals.

El Mas Salagros EcoResort & Aire Ancients Baths es troba a 20 km de Barcelona i a tan sols 14 minuts amb cotxe del Circuit de Catalunya. Hi ha WiFi gratuïta i aparcament privat gratuït.

Escapades relacionades