Museu de la Pesca de Palamós

Museu de la Pesca de Palamós és un ideal per a una Escapada cultural. Únic a la Mediterrània!.

Cost de l'escapada

Aproximadament 5€ per persona

Ideal per a

Descobrir la història del nostre país

Informació sobre Museu de la Pesca de Palamós

L’objectiu del Museu de la Pesca de Palamós és ser un espai de diàleg entre la gent de mar i la resta de la societat.

Per aconseguir-ho vol rescatar i reivindicar una relació mil·lenària entre les comunitats i la mar; pretén ajudar a descobrir al visitant un món apassionant i fràgil, un patrimoni natural, social i cultural procedent de la pesca i els seus protagonistes més directes, amb la voluntat inequívoca de prendre posició davant del futur del sector i dels recursos marins.

L’escenari d’aquest objectius es concreta en una sèrie d’equipaments i serveis al port de Palamós, a partir dels quals es generen accions i activitats en l’àmbit de la conservació, l’estudi, la difusió i la valoració del patrimoni llugat al pesca, la pesca i els pescadors del nostre litoral, englobades dins del projecte cultural “El Gust de la Mar“.

Amb la visita al Museu de la pesca de Palamós podreu visitar:

  • El Mòdul de l’exposició permanent, única a la Mediterrània
  • Les barques del Peix, una extensió flotant del Museu de la Pesca
  • Espai del Peix, una aula gastronòmica i taller de degustació
  • Documare, el Centre de Documentació de la Pesca i el Mar
  • La Capella del Carme, un espai d’art i patrimoni únic

El projecte cultural del Museu de la Pesca es troba localitzat al Port de Palamós. Aquí s’hi troben l’exposició permanent, les Barques del Peix, Documare: centre de documentació de la pesca i el mar  i la seu de la Càtedra d’Estudis Marítims (UdG – Ajuntament de Palamós).

Els preus d’entrada a l’exposició permanent són:

  • 5.00 € preu general
  • 2.50 € preu especial per a estudiants, menors de 16 anys, persones en situació d’atur, jubilats, persones amb mobilitat reduïda i discapacitats, personal del Centre de Salut del Baix Empordà, Socis Integrals Creu Roja, acompanyants dels membres del Club Super3 i grups (més de 10 persones)
  • 2.25 € per a usuaris del Carnet Jove i Carnet +25
  • Gratuït per a menors 6 anys, Amics del Museu de la Pesca, Membres de l’ICOM, l’Associació de Museòlegs de Catalunya i mestres i professors amb carnet acreditatiu.

Escapades relacionades