Restaurant Can Nau

Restaurant Can Nau és un ideal per a una Escapada gastronòmica. Descobrireu l’autèntica cuina empordanesa.

Cost de l'escapada

Aproximadament 25€ per persona

Ideal per a…

Una cita romàntica

Informació sobre Restaurant Can Nau

El restaurant Can Nau, situat a la petita vila medieval de Peratallada i situat tan sols a 15 minuts dels camps de golf de Pals o de les precioses platges i cales de Begur o Palafrugell, en plena Costa Brava, és un dels llocs ideals per gaudir plenament de l’autèntica cuina empordanesa.

El restaurant el trobem a la part de dalt del poble, justament darrere de la torre de l’homenatge. Així que si passeu per Peratallada, no us serà difícil trobar-lo, simplement marqueu-vos com a punt de referència la torre i al darrere mateix trobareu el restaurant Can Nau.

L’establiment està ubicat en una antiga propietat de la família, una casa rural d’estil empordanès que data, ni més ni menys, del segle XVIII. Ara enteneu perquè en diem un restaurant medieval?

El restaurant Can Nau disposa de tres petits però acollidors menjadors, els quals completen el més ampli, el menjador principal. La decoració és rústica completament, inclosos quadres i mobiliari. Si sou amants de l’art, a Can Nau hi podreu trobar dibuixos i pintures artístiques locals que formen part de la petita història del restaurant.

Escapades relacionades