Cocteleria Sapelly

Cocteleria Sapelly és un ideal per a una Escapada gastronòmica. Més que còctels i música.

Cost de l'escapada

Aproximadament 8€ per persona

Ideal per a…

Una cita romàntica

Informació sobre Cocteleria Sapelly

Anar a la Cocteleria Sapelly és molt més que sortir a prendre una copa per Barcelona. A la Cocteleria Sapelly s'ofereix l'oportunitat de viure una experiència inoblidable basada en un producte de màxima qualitat. I és que des de l'equip del local es veu que senten la veritable passió pels còctels i això es tradueix en un resultat digne dels millors paladars.

Situada al Carrer Casanovas 91, al cor de l'Eixample de Barcelona, la Cocteleria Sapelly compta amb els millors licors per fer barreges i pocions que, juntament amb l'equip de professionals, donen com a resultat uns còctels únics i incomparables a Barcelona, posant la màxima atenció i amor en cada detall, intentant aconseguir el gust més intens a cada copa.

Darrere de la barra hi trobem la Montse Vila, tercera generació d'una saga de restauradors al capdavant del Bar Núria, a la part alta de la Rambla, i l'Alessandro Martino, l'alquimista per excel·lència. Tant si li demanes un còctel de carta com un còctel personalitzat, sabrà entendre't i quedaràs encantat amb el resultat.

Cada còctel explica una història, respon a com estàs, on estàs i amb qui estàs. Entre les especialitats de l'Alessandro destaquen els tradicionals Dry Martini i el Gin-tonic, tot i que com a especialitats de la casa destaquen el White Paloma, el Sapelly, el Love Mule, el Ros Mary, El Wey, el White Bloody, el Summerlimo, el James E. Pepper o el Secreto de Alicia.

Pel que fa al local, és autèntic de cap a peus, des del rètol de la façana fins al lavabo. D'estil anglès, té taules altes i una barra senyorial de fusta Sapelly, que és d'on prové el nom del local. Com a curiositat, aquesta fusta prové d'un arbre de l'Àfrica tropical i té un color rogenc que amb el temps tendeix a enfosquir-se. La llum tènue però suficient per a veure's les cares és ideal per a crear un ambient relaxant però festiu. La cocteleria, a més a més, compta amb una terrassa al carrer oberta tot l'any.

Escapades relacionades