Restaurant El Nou-Cents

Restaurant El Nou-Cents és un ideal per a una Escapada gastronòmica. Un espai gastronòmic únic a Mataró.

Cost de l'escapada

Aproximadament 50€ per persona

Ideal per a…

Una cita romàntica

Informació sobre Restaurant El Nou-Cents

El Restaurant és dins d’una casa típica del segle XVII, al centre de Mataró (Barcelona).
Una bona recepció ens dona la benvinguda. Els nostres salons estan preparats per gaudir d’una atmosfera romàntica, íntima i tranquil·la, en un entorn còmode amb una capacitat de fins a 27 comensals, acomodats àmpliament.També oferim àpats per celebracions a grups grans en salons individuals.

El Nou-Cents és un espai gastronòmic que ens transmet tranquil·litat i relaxació. La seva atmosfera ens predisposa a gaudir amb les seves elaboracions. Entenem la gastronomia com una via de difusió de cultura, tècnica i tradició.

El Nou-Cents, és un espai d’exploració de sabors i de creació gastronòmica, que utilitzant els millors productes, intenta que cada plat representi una nova experiència sensorial única. Més de trenta anys d’experiències culinàries a Mataró, Barcelona i Catalunya ens avalen. La joventut ens apreta, aportem experiència a les noves generacions.

Una cuina creativa amb dues bases fonamentals, la qualitat i el respecte per la tradició. La nostra cuina és l’evolució a partir de la cuina catalana tradicional. El nostre xef ha construït una cuina molt actual, amb personalitat, que reflecteix, a part d’un sentiment, el record dels sabors a través de les tècniques més actuals. L’objectiu del nostre xef es mantenir els sabors propis dels productes del Maresme aplicant tècniques d’última tecnologia per a recuperar els records genètics amb elaboracions actuals. Transmetre i mantenir el caràcter de la nostra terra. Una evolució de més de 32 anys a la cuina, ens fa millorar presentacions, afinar coccions, potenciar sabors i equilibrar les propostes. Trobar la nostra essència i reforçar el seu record.

La cuina al pis superior amb vistes al carrer, ocupa una quarta part dels 350m2 destinats al Restaurant. Aquest espai es el nostre laboratori gastronòmic i des de els seus fogons surten les propostes que posteriorment es transformen en plats.

Escapades relacionades