Restaurant Pins Mar

Restaurant Pins Mar és un ideal per a una Escapada gastronòmica. Des del 1955, únic a la costa del Maresme.

Cost de l'escapada

Aproximadament 40€ per persona

Ideal per a…

Una cita romàntica

Informació sobre Restaurant Pins Mar

El Restaurant Pins Mar, ubicat en un entorn privilegiat i únic a la costa del Maresme, amb unes excel·lents vistes al mediterrani, manté des del 1955 una tradició familiar que transmet als seus comensals des d’aleshores.

La història del restaurant Pins Mar comença l’any 1955, quan Elías Aceña Nogué, pare dels actuals propietaris Jaume i Carles Aceña, va adquirir el que era un xiringuto de platja fins transformar-lo en l’actual restaurant, seguint la seva vocació en el món de la restauració, havent regentat negocis de restauració a Sant Marçal (Montseny) i Sant Celoni.Ubicat en un entorn privilegiat i únic, al costat mateix del mar, amb unes excel·lents vistes a la mediterrània, el restaurant Pins Mar està especialitzat en cuina de mercat, tradicional i de qualitat, utilitzant els productes de temporada com els pèsols de Llavaneres, una de les seves especialitats.

Per arribar-hi cal anar a buscar la carretera N-II direcció Girona, i a l’altura de Sant Andreu de Llavaneres veurem de seguida l’indicador cap al restaurant. Agafem la rotonda i seguim un pujador. El restaurant queda a l’altra banda de les vies, així que tenim dues opcions: mirar a veure si hi ha lloc al pàrquing al costat del restaurant, cosa que és poc probable, o aparcar directament al carrer on som. El Pins Mar és un restaurant força conegut a la comarca del Maresme, així que recomanem aparcar al mateix carrer i arribar-nos-hi caminant, el qual no ens portarà més de 5 minuts.

En el cas de voler aparcar a dins, un cop passada la rotonda es troba un baixador amb una pilona; caldrà trucar primer al timbre del restaurant per demanar que obrin l’accés, ja que el pàrquing és privat.

Escapades relacionades