Hotel Es Cel de Begur

Hotel Es Cel de Begur és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada romàntica. Increïbles vistes a la costa de Begur.

Cost de l'escapada

Aproximadament 100€ per persona

Ideal per a

Descansar i desconnectar

Informació sobre Hotel Es Cel de Begur

L'Hotel Es Cel de Begur és troba al petit poble de Begur. Aquest encantador hotel té amb unes magnífiques vistes al mar i a la Costa de Begur, una de les més boniques de la Costa Brava, però encara amaga molts més detalls ideals per passar un cap de setmana romàntic de relax.

Amb una decoració minimalista, en tons clars, l'hotel vol transmetre des del primer moment la sensació de tranquil·litat i descans. D'aquesta manera les seves habitacions han estat decorades per ser un autèntic lloc de pau, disposant totes elles de terrassa privada.

A l'exterior trobem una piscina en la qual podem gaudir del paisatge natural. En el restaurant se serveix l'esmorzar buffet i dóna servei a l'hora de sopar amb productes de qualitat.

A més de les acollidores habitacions, el més atractiu és la ubicació de l'hotel. Rodejat de pinars i amb el mar de fons, trobareu la tranquil·litat i la pau. Podreu descansar al saló contemplant les vistes i escoltant els ocells o submergir-vos en alguna lectura interessant que podreu trobar en molts dels llibres de la biblioteca de l'hotel.

Escapades relacionades