Hotel Rural Vinyes de l’Empordà

Hotel Rural Vinyes de l’Empordà és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada romàntica. Una casa amb encant al cor de l’Empordà.

Cost de l'escapada

Aproximadament 60€ per persona

Ideal per a

Escapar-se un cap de setmana

Informació sobre Hotel Rural Vinyes de l’Empordà

Mas Patiràs és una casa del segle XVIII que conserva l’encant d’una masia de l’Empordà, situada als voltants del poble de Fonteta. Les casa a més a més de les seves habitacions amb encant ofereix zones comuns on gaudir de la lectura, del vi o d’un bany a la piscina.

Vinyes de l’Empordà és un recinte format per la casa “Mas Patiràs” i els seus jardins “Jardins de l’Empordà”. La casa té 8 habitacions i diversos racons preparats per passar una estona agradable en companyia o estar en pau llegint un llibre. Una casa amb encant al cor de l’Empordà que serà l’elecció perfecta per desconnectar.

El nom ve donat per la falta d’aigua que tenia en el seu moment que els causava grans maldecaps als seus masovers. Avui, en canvi, l’entorn s’ha convertit en uns jardins botànics de gran riquesa i atractiu turístic a la zona de l’empordà. La família Torrent de Fonteta a més a més ha conreat la vinya i elaborat vi els últims tres-cents anys. Actualment els seus vins pertanyen a la Denominació d’Origen Empordà.

Escapades relacionades