Mas de Torrent Hotel & Spa

Mas de Torrent Hotel & Spa és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada romàntica. Una experiència exclusiva al Baix Empordà.

Cost de l'escapada

Aproximadament 138€ per persona

Ideal per a

Descansar i desconnectar

Informació sobre Mas de Torrent Hotel & Spa

L'Hotel i Spa de luxe Mas de Torrent està situat en una masia catalana del segle XVIII, a la Costa Brava i a pocs minuts de la platja on trobem l'emblemàtica Platja de l'Illa Roja. L'hotel està envoltat de jardins exuberants.

L'hotel disposa de piscina coberta i exterior i d'unes habitacions amb aire condicionat que tenen una decoració elegant i amb parquet. Algunes tenen una piscina privada i d'altres un pati amb vista sobre el jardí. L'hotel també disposa d'un bar i una terrassa. 

L'spa del Mas de Torrent disposa de sauna i bany de vapor i ofereix una gran varietat de massatges i tractaments de bellesa. 

El restaurant serveix cuina catalana gurmet i ofereix un menú de temporada i una carta de vins molt completa. 

A la comarca del Baix Empordà podreu practicar moltes activitats a l'aire lliure, com ara senderisme, ciclisme i equitació. L'hotel ofereix bicicletes gratuïtes.

 Pals és a menys de 10 minuts amb cotxe i també, a menys de 15 minuts amb cotxe de l'hotel, trobareu 3 camps de golf, entre ells l'Empordà Golf. La Costa Brava és a 20 minuts amb cotxe.


Escapades relacionades