Masia el Puig

Masia el Puig és un Casa rural a Catalunya ideal per a una Escapada romàntica. Romanticisme i tranquil·litat a la Vall de Bianya.

Cost de l'escapada

Aproximadament 77€ per persona

Ideal per a…

Escapar-se un cap de setmana

Informació sobre Masia el Puig

Benvinguts a la Masia el Puig turisme rural a la Vall de Bianya (Alta Garrotxa).
El Puig és el resultat final de la recerca d’un lloc molt especial. El silenci i la tranquil·litat defineixen la nostra masia rural.

Lluny de tot el soroll i l’estrès de cada dia, és l’entorn del Puig, ubicat en un punt únic de la Garrotxa, on trobaràs un espai natural d’absoluta pau i serenitat que et farà sentir molt a prop del cel.

La Masia està situada a la comarca de la Garrotxa, coneguda com la comarca dels volcans. La Vall de Bianya és un conjunt de petits i grans valls que inunden un territori de prades, boscos i rierols. El municipi està format per diversos nuclis de població tots dispersats pel territori i la majoria al voltant d’una església romànica. Històricament aquesta vall té moltes coses per explicar, ja que per ell passa la via romana del Capsacosta, una via secundària que enllaçava amb la Via d’Augusta que portava a Roma.

Al llarg de la meitat sud de la Garrotxa s’estenen gairebé una cinquantena de volcans que formen un paisatge protegit pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb itineraris per fer a peu que transcorren pels racons més interessants del parc. A més del seu patrimoni natural, aquesta comarca també posseeix un gran patrimoni arquitectònic com ens mostren alguns dels seus pobles com Besalú, Castellfollit de la Roca, Olot i Santa Pau, entre d’altres.Aquest lloc és ideal per passar uns dies tranquils, per relaxar l’estrès, on gaudir d’uns bonics boscos, camins per practicar senderisme i rutes per recórrer en bicicletes o cavalls.

L’accés a La Masia el Puig és pel Poble de Sant Joan les Fonts, direcció a Castellar de la Muntanya. ATENCIÓ: Si vénen de Girona, França o Figueres, pot ser que el navegador els desvií cap a Castellfollit de la Roca i els indiqui per un camí impracticable.Doneu la volta i adreceu-vos a Sant Joan Les Fonts, després del poble trobareu el desviament en una rotonda cap a Castellar de la Muntanya. En cas de qualsevol pregunta no dubteu a trucar-nos: (+34) 872.005.041.

Escapades relacionades