Vila Caelus Masia Boutique

Vila Caelus Masia Boutique és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada romàntica. La millor masia boutique de Catalunya.

Cost de l'escapada

Aproximadament 50€ per persona

Ideal per a…

Descansar i desconnectar

Informació sobre Vila Caelus Masia Boutique

Vila Caelus Masia Boutique, o també coneguda a l'inrevés com a Masia Boutique Vila Caelus és la masia boutique de referència a Catalunya.

Vila Caelus és un petit hotel rural de cinc habitacions, només per a adults, situat al poble de Rubió, amb vistes a la muntanya, on es poden practicar diverses activitats a l'aire lliure, entre les quals senderisme, bicicleta o gaudir de la piscina quan és t’emporada.

La Masia Boutique Vila Caelus és una masia de pedra del segle XVIII, i està completament rehabilitada, no hi falta cap detall. Cada una de les habitacions és diferent en quant a la decoració i els acabats. D'aquesta manera la decoració està plena de detalls, amb un estil i decoració propi. 

A més de la piscina, la Masia Boutique Vila Caelus també disposa d'una biblioteca amb molts llibres, una zona de cinefòrum amb un billar, una zona amb sofàs i llar de foc, i un jardí exterior espectacular, ideal per desconnectar i gaudir de a vostra escapada en parella.

Escapades relacionades