Cadaqués

Cadaqués és un ideal per a una Escapada cultural. La perla de la Costa Brava.

Cost de l'escapada

Aproximadament 0€ per persona

Ideal per a…

Descansar i desconnectar

Informació sobre Cadaqués

Cadaqués és sinònim de mediterrani i per si fos poc, el nucli antic forma un conjunt històric protegit com a bé cultural d’interès nacional. Impossible no arribar-s’hi oi?

Cadaqués és el poble més oriental de Catalunya i de l’Alt Empordà. El terme ocupa la major part de la costa de llevant del cap de Creus i, aïllat per les muntanyes del Pení de la resta de l’Alt Empordà, Cadaqués va viure de cara al mar i pràcticament separat per terra de la resta de la comarca, fins a finals del segle XIX.

Per la majoria de cadaquesencs és especial, però per qui no és de Cadaqués, el poble és més que especial. Per molts és com una illa i per altres és llunyà, per qui hi viu tot l’any és part de la seva vida i per qui hi ve de vacances és com casa seva. Moltes són les sensacions, experiències i valors que Cadaqués ens ofereix i us oferirà.

Considerat per molts com la perla de la Costa Brava, la seva història es remunta milers d’anys enrere, quan els ibers eren els amos i senyors d’aquestes terres. Com a curiositat, el nom de Cadaqués prové de l’evolució de Cap de queres (cap de roques) degut a la gran quantitat de roques sobretot a la zona del Cap de Creus.Aquí doncs, els qui voleu conèixer carrers, cales i racons de Cadaqués només heu de fer clic a la web del poble de Cadaqués, i navegar-hi per saber què visitar.

Escapades relacionades