Cellers Avgvstvs Forum

Cellers Avgvstvs Forum és un ideal per a una Escapada cultural. Introduïu-vos al món del vi i dels vinagres gurmet.

Cost de l'escapada

Aproximadament 9€ per persona

Ideal per a

Descobrir la història del nostre país

Informació sobre Cellers Avgvstvs Forum

Introduiu-vos al món del vi i dels vinagres gurmet amb les nostres visites enoturístiques guiades. Gaudiu aprenent i descobrint els secrets dels nostres vins Avgvstvs i dels nostres vinagres Forvm, enmig d'un entorn únic en front del mar Mediterrani. Ideal per a foodies amants de la gastronomia, dels bons vins i de la creativitat a la cuina. Als Cellers Avgvstvs Forum descobrireu el món del vi de la millor manera, de la mà d'uns cellers de categoria, on visitareu i degustareu 2 vins de finca i 4 d'agredolços, molt valorats entre els millors xefs de tot el món per la seva versatilitat i gust.

Situats a un paratge de gran bellesa, la visita a les vinyes i al celler de Cellers Avgvstvs Forum canviarà la vostra visió sobre el món dels vins, ampliant la vostra sensibilitat als mil i un matisos que octula un bon vi.
La seva utilització no queda estancada en amanides sinó que té un ventall molt més ampli, anant des dels seitons fins a reduccions i esferificacions d'alta gamma.

No us perdeu aquesta visita amb degustació als Cellers Avgvstvs Forum!

Què inclou la visita als Cellers Avgvstvs Forum?

La visita als Cellers Avgvstvs Forum inclou:

  • Visita
  • Degustació de 2 vins i 4 agredolços
  • Ampolla de Forvm Cabernet Sauvignon 250 ml

Els terrenys calcaris i la proximitat al mar Mediterrani són només algunes de les claus del gust dels vins produïts en aquest celler d'El Vendrell, a la província de Tarragona, situat en el que fa un temps va ser una via romana. Els Cellers Avgvstvs Forum van ser fundats el 1990 i estan especialitzats en vins de finca i agredolços gurmet, coneguts als millors restaurants del món.

Escapades relacionades