Parc d’atraccions del Tibidabo

Parc d’atraccions del Tibidabo és un ideal per a una Escapada cultural. Un parc emblemàtic amb ànima pròpia.

Cost de l'escapada

Aproximadament 28,50€ per persona

Ideal per a…

Cremar adrenalina

Informació sobre Parc d’atraccions del Tibidabo

El Parc d’atraccions del Tibidabo, situat a la ciutat de Barcelona, és un indret màgic i emblemàtic amb ànima pròpia.

El 16 de juny de 1900 comencen les obres dels accessos al cim del Tibidabo, amb un tramvia, conegut popularment com el Tramvia Blau, i un funicular. Paral·lelament, al cim, els treballs continuen amb l’aplanament i construcció de terrasses i edificis.

El 29 d’octubre de 1901 se celebra la inauguració oficial de les noves instal·lacions i, paradoxalment, el funicular és la primera gran atracció del Parc d’atraccions atès el caràcter innovador a l’època d’aquest singular mitjà transport. Aquell any també arriben els primers punts d’oci, com ara les bàscules automàtiques i màquines de venda de postals. Al Parc del Tibidabo hi descobrireu més de 30 atraccions per a totes les edats, impactants espectacles i animació itinerant que convertirà la ruta d’atracció en atracció en un espectacle més del Parc, embadalint-vos completament. I això no és tot, també posem a la vostra disposició diferents serveis com ara centres de restauració amb impresionants vistes a la ciutat de Barcelona, d’altres amb menjadors interiors, zona de pícnic i tots els serveis necessaris per fer l’estada al Parc el més còmoda possible.

Us animem a arribar-vos a l’Àrea Panoràmica del Tibidabo, la ruta amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona a 500 metres d’alçada sobre el nivell de mar, a on trobareu a més a més, atraccions històriques com ara el Museu d’autòmats o l’Avió, així com divertides atraccions per a tota la família. És realment un balcó de la ciutat, d’accés lliure per a passejar i divertir-se en parella.

Als voltants del Tibidabo hi trobareu edificis tan emblemàtics com la Torre de Comunicacions de Collserola, una obra d’enginyeria sense precedents al nostre país, Can Borni, un gran espai natural amb plantes d’arreu del món, el Parc Natural de Collserola, amb més de 8.000 hectàrees d’espai natural preservat, el famós Observatori Fabra, l’observatori astronòmic obra de l’arquitecte Josep Domènech i Estapà, construït l’any 1901, i per últim, pero pràcticament el més important, el Temple del Sagrat Cor, l’impactant temple que guaita la ciutat comtal i situat al davant de la mateixa porta d’accés al Tibidabo.

Escapades relacionades