ABAC Restaurant Hotel Barcelona GL Monumento

ABAC Restaurant Hotel Barcelona GL Monumento és un ideal per a una Escapada gastronòmica. Experiència xic i gastronòmica a la zona alta de Barcelona.

Cost de l'escapada

Aproximadament 183€ per persona

Ideal per a

Descansar i desconnectar

Informació sobre ABAC Restaurant Hotel Barcelona GL Monumento

A la zona alta de Barcelona i a prop de l'avinguda Tibidabo, es troba aquest luxós hotel amb encant que ocupa dues edificacions: un edifici centenari exquisidament rehabilitat i un de modern on s'ubica el reconegut restaurant ABAC Restaurant Hotel Barcelona.

Les àmplies habitacions estan decorades amb un estil modern i elegant on predominen els colors clars i ofereixen tot un luxe de detalls com llits king size, cafetera Nespresso, productes de bany Hermès o control remot de llums, calefacció, persianes. Però el que més agrada a tots els hostes és el jacuzzi que hi ha en cada habitació, tot i que l'hotel ofereix una suit amb jacuzzi a terrassa espectacular. 

L'hotel també disposa de Spa amb piscina i jacuzzi amb hamaques subaquàtiques, piscina freda, hammam, hamaques de pedra calenta i servei wellness amb tractaments i massatges.

ABaC disposa de saló bar, servei d'habitacions 24h, pàrquing cobert i en recepció es pot reservar limusines i vehicles de luxe.

El restaurant ABaC ofereix una cuina creativa, d'innovació, conservant el gust per l'autèntic amb una cuina basada en el producte. El cuiner Jordi Cruz lidera aquest projecte que ha portat al restaurant a obtenir dues estrelles Michelin.

Escapades relacionades