Restaurant El Celler d’Argentona

Restaurant El Celler d’Argentona és un ideal per a una Escapada gastronòmica. Un restaurant que cal visitar; a la vila d’Argentona.

Cost de l'escapada

Aproximadament 30€ per persona

Ideal per a…

Una cita romàntica

Informació sobre Restaurant El Celler d’Argentona

El Celler d'Argentona és un dels restaurants més emblemàtics de la vila d'Argentona, caracteritzat per la seva decoració rústica i acollidora, envoltat d'exposicions de quadres de ceràmica i fusta noble, ofereix al comensal una sensació confortable, fent del restaurant El Celler un lloc ideal per a tastar una gastronòmica de qualitat, basada en elaboracions de mercat amb una base gastronòmica mediterrània.

A la comarca Maresme hi trobem la vila d'Argentona, al peu de la muntanya de Burriac, i al centre d'aquesta vila hi ha el restaurant El Celler d'Argentona, situat als baixos d’una antiga Casa Pairal edificada el segle XVII, que sota la Direcció dels germans Lara i amb dedicació i fidelitat a la cuina tradicional catalana i de mercat, ofereix la millor garantia d'una gastronomia elaborada artesanalment i de qualitat.

El tracte de l'equip de professionals del restaurant El Celler d'Argentona vetllaran perquè la vostra estada sigui sempre el més agradable possible.

Pel que fa a l'oferta gastronòmica, El Celler ofereix la seva Petita Carta on per un preu raonable podreu degustar una selecció de plats de gran qualitat, variats periòdicament. També es disposa de Carta i menú degustació. Es recomana en especial l'amanida de llagostins.

Dues premses del segle XVIII formen part de la decoració del Restaurant, on predomina la ceràmica amb motius d'antigues masies d'Argentona.

Escapades relacionades