Hostal Restaurant El Roser

Hostal Restaurant El Roser és un ideal per a una Escapada gastronòmica. Restaurant d’ambient familiar i acollidor.

Cost de l'escapada

Aproximadament 40€ per persona

Ideal per a…

Una cita romàntica

Informació sobre Hostal Restaurant El Roser

El restaurant té un ambient familiar, acollidor. Et fa sentir part, no només de la història d’aquest poble, sinó també de la tradició gastronòmica d’aquest país, i de la cuina mediterrània, tant apreciada arreu del món.

La història dels restaurants el Roser va lligada a tres generacions. Primer als avis d’en Jordi i en Rafel, els quals van inaugurar l’Hostal el Roser situat darrera l’església l’any 1964. Aviat s’incorporaria un jove Rafel, pare d’en Jordi i Rafel, com a cap de cuina. Van ser anys de molt d’esforç i treball amb l’arribada del boom turístic, però no va ser fins l’any 1982 quan el matrimoni format per en Rafel i l’Angelina van inaugurar un nou establiment, l’actual el Roser 2, situat al passeig marítim.

L’Escala és un municipi de la comarca de l’Alt Empordà, a les comarques gironines, on es troben les ruïnes d’Empúries i la vila medieval de Sant Martí d’Empúries. Forma part del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Fundat al segle XVI com a barri pescador, l’Escala és coneguda per les seves anxoves amb denominació d’origen.

Escapades relacionades