Restaurant Leks Thai

Restaurant Leks Thai és un ideal per a una Escapada gastronòmica. El restaurant tailandès del Maresme.

Cost de l'escapada

Aproximadament 20€ per persona

Ideal per a…

Menjar ràpid però bé

Informació sobre Restaurant Leks Thai

Leks Thai és el restaurant tailandès de Mataró per excel·lència, del qual ja poden gaudir els habitants de la comarca i rodalia.

Obert a començaments del 2016 a la ciutat de Mataró (Maresme), Leks Thai és un restaurant tailandès d'arrel, original i de qualitat fruit d'una cuina autòctona de Tailàndia. Cal destacar el pad thai, el qual és una delícia, i el curry verd picant, excel·lent per amants del menjar picant.

L'obertura del restaurant tailandès Leks Thai a Mataró obre les portes a aquesta oferta gastronòmica als habitants de la comarca, oferint la possibilitat de no haver-se de desplaçar fins a Barcelona per gaudir del menjar tailandès de qualitat. També cal mencionar l'amabilitat i eficiència del servei i cuina, i la barreja de disseny industrial i orgànic de l'interior del restaurant, el qual crea un ambient agradable i distès per escapar-s'hi amb la parella.

L'accés al restaurant és bo, ja que es troba a prop de l'estació de Renfe de Mataró i a prop de la parada d'autobusos de la ciutat, pel que queda ben connectat amb la resta de poblacions. A més a més, al costat mateix del restaurant hi ha un pàrquing gratuït a partir de les 20:00 h.

Escapades relacionades