Restaurant 18 d’octubre

Restaurant 18 d’octubre és un ideal per a una Escapada gastronòmica. Una experiència de primera al cor de Barcelona.

Cost de l'escapada

Aproximadament 26€ per persona

Ideal per a…

Una cita romàntica

Informació sobre Restaurant 18 d’octubre

El restaurant 18 Octubre obre les seves portes el febrer de l’any 1977. Com es pot apreciar, la història d’aquesta casa és llarga. Pel restaurant 18 Octubre hi ha passat polítics, actors, escriptors, cantants, cineastes i una clientela que ha configurat la vida i història de Barcelona.

Durant tot aquest temps el restaurant 18 Octubre ha romangut fidel a tres principis bàsics: la matèria primera, la cuina i la relació qualitat-preu.

Així doncs, amb una matèria primera de temporada, es practica una cuina moderna dins de la tradició de la cuina catalana. Així ha sigut durant aquest temps i això ho reprova la clientela fidel, dins de la qual ja es troba la tercera generació de famílies que visiten el restaurant 18 Octubre des d’aquell llunyà 1977.

Malgrat les modes que han aparegut i desaparegut de manera vertiginosa al llarg d’aquestes tres dècades, restaurant 18 Octubre continua tenint el mateix ambient càlid i acollidor de sempre. Amb les seves vuit taules i un reservat per a petits grups, segueix essent un dels llocs ideals per un sopar romàntic en parella.

Fa poc, Marc Casademunt ha pres el relleu a Enrique Monné, insuflant aires de joventut i d’il·lusió a aquest clàssic de la restauració barcelonina.

Tots els plats dels quals no es poden descartar els postres d’elaboració pròpia, continuen brillant en tot el seu esplendor i fent com sempre les delícies de tot aquell que s’apropa a aquest acollidor i agradable restaurant del carrer Julián Romea, el restaurant 18 Octubre.

El restaurant 18 Octubre disposa d’un menjador reservat per a sopars romàntics per menjar, beure i relaxar-vos en total intimitat.

Escapades relacionades