Restaurant Marea Alta

Restaurant Marea Alta és un ideal per a una Escapada gastronòmica. Sky Restaurant de Barcelona.

Cost de l'escapada

Aproximadament 65€ per persona

Ideal per a

Una cita romàntica

Informació sobre Restaurant Marea Alta

La raó de presentar el Restaurant Marea Alta, un nou Sky Restaurant a Barcelona, prové de la particular visió de l'equip del Marea Alta de l’excel·lència en l’elaboració del peix. El resultat es fonamenta també en la inspiració recollida en diferents zones d’Espanya. Ens hem traslladat a les principals capitals reconegudes per la seva vocació culinària del peix per adaptar les seves tècniques i tradicions gastronòmiques a la nostra manera de concebre la cuina, i hem obtingut una diversitat molt interessant de propostes: el peix a la brasa del Nord, els mar i muntanya de Catalunya, els bullits menorquins, els fregits del Sud, el marisc de Galícia i tants altres.

Ens abastim dels principals ports de peix espanyols i comptem amb col·laboradors experts que s’encarreguen de buscar les millors peces al seu lloc d’origen: el turbot de Getaria, el lluç i la castanyola roja del Puerto de Cudillero a Astúries, el marisc i els crustacis de la llotja gallega de Vigo i la Corunya, la gamba vermella de Palamós, la roja de Cap Roig, la lluerna i les espardenyes del litoral català, les ostres del Delta de l’Ebre, la tonyina d’almadrava gaditana, la llagosta i l’escamarlà reial menorquí i la resta, segons aquest mateix criteri.

El nostre objectiu és aconseguir que les peces que ens arriben cada dia de les diferents llotges puguin assolir l’excel·lència del gust mitjançant les diferents tècniques de cuina existents: brasa, planxa, bullit, a baixa temperatura, fregit, en papillota.

El resultat és Marea Alta, un nou restaurant de peix a la brasa i fumats que pretén fusionar tota la riquesa i la diversitat de les seves costes en un únic espai gastronòmic amb les millors vistes panoràmiques de Barcelona. I és que el Marea Alta ofereix una de les millors vistes panoràmiques de Barcelona, amb una amplitud de 360º, que confereix a la nostra oferta una ubicació excepcional i única. És un autèntic regal que fem als nostres clientes, perquè gaudeixin a la vegada de la combinació paisatgística, ambiental i culinària. Perquè, a Marea Alta, les vistes no costen diners.

Som un equip plural, una fusió basca-madrilenya-catalana amb influència japonesa i francesa. Cada membre de l’equip aporta la seva visió i la barreja de perfils ens aporta una llibertat conceptual per reinterpretar la cuina amb la nostra particular manera de concebre la gastronomia. Us presentem el nostre equip.

A darrera del restaurant Marea Alta hi trobem Enrique Valentí.

Aquest madrileny establert a Barcelona va començar la seva trajectòria a Madrid, al Restaurant Cabo Mayor, 1* Michelin. Es va formar amb l’Ange García a Lúculo 1* Michelin, amb l’Abraham García al Viridiana 1* Michelin i amb el Paco Rubio a l’hotel Palace de Madrid. Va aprendre l’amor per l’alta cuina clàssica i va començar a posar en pràctica els decàlegs del mestre Escoffier. La seva admiració pel país veí el portà a realitzar un stage al Relais Châteaux Le Bas Rups i a Le Chapon Fin a Bordeus amb el Francis García, per posteriorment traslladar-se a dirigir el restaurant gastronòmic del Bahía del Duque 5* Gran Lujo. És l’únic espanyol que ha guanyat dues vegades la final d’Espanya del concurs Pierre Taittinger als anys 1999 i 2004, complint el somni de representar Espanya a la final mundial a París. També és Campió d’Espanya de cuina per l’Associació de Cuiners i Rebosters d’Espanya (Adeje, Tenerife, 1999) i finalista al campionat d’Espanya d’alta cuina celebrat a Sant Sebastià el 2002. Des de fa 12 anys, resideix a Barcelona, on va arribar de la mà del Fermí Puig al Drolma 1* Michelin. Actualment, i a través de la seva societat Algo se está cociendo S.L., es dedica a assessorar i gestionar restaurants, i Casa Paloma, Chez Coco i Barbas són els seus últims treballs.

Escapades relacionades