Restaurant Terracotta

Restaurant Terracotta és un ideal per a una Escapada gastronòmica. La seva cuina us al·lucinarà.

Cost de l'escapada

Aproximadament 25€ per persona

Ideal per a…

Una cita romàntica

Informació sobre Restaurant Terracotta

El restaurant Terracotta, situat a la vila maresmenca d'Argentona (Barcelona), compleix just ara 10 anys des de la seva obertura. En aquest petit racó del Maresme, el nostre xef Moisés Abajo i l'equip de cuina, utilitzen gran varietat de productes de proximitat. Respectant en tot moment les temporades, oferint una cuina creativa on la unió de l'aroma, el sabor i la textura formen un equilibri perfecte.

A la cuina del restaurant Terracotta hi conviuen diàriament l'extrema organització amb el companyerisme, l'exigència del nostre xef amb el bon humor, el treball metòdic amb els riures i bromes i la concentració permanent amb el bon fer. El restaurant Terracotta té la sort de comptar amb un gran equip, que junts formen una família respectuosa i molt unida. El nostre repte és convertir el bon producte de temporada, en cuina elaborada i creativa. El xef ha sabut inculcar l'amor pels fogons a tot el seu equip. I la importància de saber equilibrar els petits detalls amb el ritme frenètic d'una cuina en constant moviment.

El restaurant Terracotta compta amb un menjador molt versàtil i acollidor que està acostumat a albergar tot tipus de gents. Oferint diàriament als clients un ambient tranquil i relaxat, amb l'única intenció de tenir l'oportunitat de gaudir de la gastronomia com cal.

Escapades relacionades