Argonavis 226

Argonavis 226 és un ideal per a una Escapada romàntica. Un apartament a les Illes Medes, o gairebé!.

Cost de l'escapada

Aproximadament 35€ / 75€ per persona

Ideal per a…

Descansar i desconnectar

Informació sobre Argonavis 226

Argonavis 226 és un apartament acollidor, confortable i totalment equipat, ideal per a una escapada en parella a la Costa Brava, on desconnectareu i gaudireu de l'entorn idíl·lic que ens ofereix aquest apartament.

Situat a primera línia de mar i allunyat del bullici de l'Estartit, a Argonavis tindreu el privilegi d'observar les Illes Medes des del balcó, la piscina o la platja, a la qual teniu accés directe des del jardí. No cal dir que les sortides i les postes de sol són espectaculars des d'aquí, oi?

A menys de 5 minuts de la porta de casa trobareu els Aiguamolls del Baix Empordà, una àrea protegida que uneix la platja amb l'interior, i on podreu observar centenars d'aus des dels miradors, passejar entre els aiguamolls, o bé arribar-vos amb les bicicletes que trobareu a l'apartament fins a la desembocadura del Ter, tot seguint els camins marcats.

Com és propi de la Costa Brava, l'oferta d'activitats que trobareu a prop és infinita! Des d'immersions a les Illes Medes, fins a caminades, passejos amb barca, paddle-surf, snorkeling o kayak, no us aborrireu. Per altra banda, també cal mencionar la gastronomia local, la de l'Empordà, on la collita de la poma i l'oli, la sega de l'arròs, o la temporada de la Clova, que us deixaran amb ganes de tornar.

Si el que busqueu és un apartament on escapar-vos entre setmana o el cap de setmana, on desconnectar, gaudir del mar i la naturalesa i d'unes postes de sol de somnni, Argonavis 226 és la millor opció!

Escapades relacionades