Hotel Castell de Ciutat

Hotel Castell de Ciutat és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada romàntica. Ideal per descansar i gaudir de l’entorn.

Cost de l'escapada

Aproximadament 121€ per persona

Ideal per a

Escapar-se un cap de setmana

Informació sobre Hotel Castell de Ciutat

L‘Hotel el Castell de Ciutat, situat a la Seu d’Urgell (Alt Urgell) disposa d’un restaurant gurmet i una piscina exterior envoltada de jardins preciosos. L’Hotel el Castell també ofereix habitacions amb aire condicionat que inclouen, de manera gratuïta, internet Wi-Fi, minibar i accés a l’spa.

L’Hotel el Castell de Ciutat està situat al costat d’un castell del segle XVI, a 500 m del centre històric de la Seu d’Urgell i a només 10 km d’Andorra, una passada per a tots aquells que us agrada esquiar a Andorra, passejar per la muntanya o simplement anar de compres. L’establiment té vista sobre els Pirineus i el parc natural del Cadí-Moixeró, en especial la serralada del Cadí, i ofereix aparcament públic gratuït.

L’Hotel Castell de Ciutat inclou un centre de benestar amb piscina coberta, bany turc i gimnàs, i també una banyera d’hidromassatge exterior amb vista sobre les muntanyes. També s’ofereixen tractaments i massatges per un suplement.

A destacar de l’Hotel El Castell de Ciutat a la Seu d’Urgell el servei, el qual és fantàstic, així com la situació, i l’esmorzar bufet!

Al Castell de Ciutat hi ha 2 restaurants, el Tàpies i el Katia. El Tàpies serveix plats gurmet de cuina creativa, mentre que el Katia proposa plats de la cuina tradicional, elaborats amb productes frescos d’origen local. L’hotel també té una cafeteria i un saló.

Escapades relacionades