Hotel Mil Estrelles

Hotel Mil Estrelles és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada romàntica. L’hotel amb més estrelles.

Cost de l'escapada

Aproximadament 74€ per persona

Ideal per a

Escapar-se un cap de setmana

Informació sobre Hotel Mil Estrelles

A l'Hotel Mil Estrelles dormir sota les estrelles és possible. Oferim una experiència única, gaudir de la natural amb un alt nivell de confort. No permetem que ni el sostre ni les parets us impedeixin gaudir de les estrelles, sense oblidar l'intimitat que necessita una nit romàntica en parella. Hem volgut crear un espai ideal per celebrar la vida i l'amor; per ser plenament conscients i agraïts del que molt sovint no ens donen el permís de veure ni sentir.

El Mil Estrelles està situat a Cornellà de Terri, al costat del riu Terri i a 10 minuts en cotxe del llac de Banyoles. L'establiment ofereix habitacions bombolla exteriors, ideals per a l'observació dels estels, i un restaurant.

El Mil Estrelles disposa d'un jardí, amb terrassa moblada. La zona és ideal per practicar activitats a l'aire lliure, com ara ciclisme o senderisme. Hi ha instal·lacions de massatges i una banyera d'hidromassatge.

A menys de 3 minuts en cotxe trobareu els pobles de Púbol i Foixà, on hi ha diversos restaurants de cuina tradicional catalana. Girona és a 20 km i l'aeroport es troba a 30 minuts amb cotxe.

L'hotel és d'estil rústic, té una decoració elegant i disposa d'habitacions lluminoses amb bany privat i aire condicionat. Les habitacions bombolla exteriors tenen un telescopi i una vista impressionant sobre el cel.

Escapades relacionades