Hotel Rural Vall Ferrera

  • 3.9
  • Àreu, Lleida, Espanya

Hotel Rural Vall Ferrera és un casa rural a catalunya ideal per a una escapada d'aventura. El tracte familiar us farà sentir com a casa.

L'allotjament està catalogat com a hotel

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'allotjament es troba a la província/zona de

L'adreça completa de l'allotjament és calle de Martí, 1, 25575 Àreu, Lleida, Espanya.

L'allotjament té un preu aproximat de 55 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 55 € la nit.

Sobre Hotel Rural Vall Ferrera

L’Hotel Rural Vall Ferrera és un edifici acollidor i confortable, on predominen la fusta i els motius de muntanya. El tracte càlid i familiar dels propietaris, la família Jubany, us farà recollir en un ambient de pau i tranquil·litat. L’Hotel Rural Vall Ferra disposa de 17 habitacions, 4 de les quals són més especials i amb diferents atmosferes per escollir. Les habitacions dobles es poden transformar en triples i quàdruples. El jardí, situat a la part posterior de l’hotel, està envoltat de tot tipus d’encants, tant naturals com arquitectònics dels quals en podràs gaudir durant les èpoques més caloroses, i refugiar-te en el meravellós entorn que ens ofereix el majestuós paisatge de muntanya que l’envolta i on, com no, podràs trobar el repòs desitjat. En quant a la gastronomia, l’Hotel Rural Vall Ferrera ofereix una cuina elaborada amb estima i dedicació, on els plats autòctons es combinen amb els plats de nova creació, reflectant els productes locals variats i de qualitat. Hi predominen el corder i la caça, acompanyats dels bolets que la terra aporta en gran varietat. Són de destacar els embotits del país, com el xolís, la secallona o el pa de fetge i la tripeta. Es poden degustar plats avui difícils de trobar, com el freginat i el cap i pota de corder. També el gall roig amb ceps o castanyes, el civet d’isard o el conill amb murgues i carreretes, i altres plats reconfortants, com l’escudella barrejada, que aquí es denomina vianda, o les sopes de pa moreno. L’hotel disposa de molts petits espais per estar, destinats a usos diversos, on no hi falta cap tipus de detall. Destaca una gran sala, situada sota la teulada amb llar de foc i un finestral panoràmic sobre el poble i la vall, on es podrà descansar de les activitats diürnes. Un espai que convida a la conversa, a la lectura i al repòs.