Hotel Rural Vall Ferrera

Hotel Rural Vall Ferrera és un Casa rural a Catalunya ideal per a una Escapada d'aventura. El tracte familiar us farà sentir com a casa.

Cost de l'escapada

Aproximadament 55€ per persona

Ideal per a

Descansar i desconnectar

Informació sobre Hotel Rural Vall Ferrera

L’Hotel Rural Vall Ferrera és un edifici acollidor i confortable, on predominen la fusta i els motius de muntanya. El tracte càlid i familiar dels propietaris, la família Jubany, us farà recollir en un ambient de pau i tranquil·litat.

L’Hotel Rural Vall Ferra disposa de 17 habitacions, 4 de les quals són més especials i amb diferents atmosferes per escollir. Les habitacions dobles es poden transformar en triples i quàdruples.

El jardí, situat a la part posterior de l’hotel, està envoltat de tot tipus d’encants, tant naturals com arquitectònics dels quals en podràs gaudir durant les èpoques més caloroses, i refugiar-te en el meravellós entorn que ens ofereix el majestuós paisatge de muntanya que l’envolta i on, com no, podràs trobar el repòs desitjat.

En quant a la gastronomia, l’Hotel Rural Vall Ferrera ofereix una cuina elaborada amb estima i dedicació, on els plats autòctons es combinen amb els plats de nova creació, reflectant els productes locals variats i de qualitat. Hi predominen el corder i la caça, acompanyats dels bolets que la terra aporta en gran varietat.

Són de destacar els embotits del país, com el xolís, la secallona o el pa de fetge i la tripeta. Es poden degustar plats avui difícils de trobar, com el freginat i el cap i pota de corder.

També el gall roig amb ceps o castanyes, el civet d’isard o el conill amb murgues i carreretes, i altres plats reconfortants, com l’escudella barrejada, que aquí es denomina vianda, o les sopes de pa moreno.

L’hotel disposa de molts petits espais per estar, destinats a usos diversos, on no hi falta cap tipus de detall. Destaca una gran sala, situada sota la teulada amb llar de foc i un finestral panoràmic sobre el poble i la vall, on es podrà descansar de les activitats diürnes.

Un espai que convida a la conversa, a la lectura i al repòs.

Escapades relacionades