Sobre nosaltres

Fa 9 anys que recorrem Catalunya descobrint les experiències més originals i els allotjaments amb més encant, perquè ens apassiona inspirar i compartir noves propostes per a una escapada en parella per recordar.

Conèix-nos
Escapades en parella, i molt més
Turisme sostenible, de quilòmetre zero i en catalàTurisme sostenible, de quilòmetre zero i en català

Turisme sostenible, de quilòmetre zero i en català

Descobreix Catalunya d'una manera autèntica i responsable. Et convidem a gaudir del turisme sostenible, apostant pel quilòmetre zero i promovent la nostra llengua. Amb propostes que respecten el medi ambient i potencien les economies locals, aquí trobaràs experiències úniques per compartir en parella, tot preservant la riquesa cultural i natural del nostre territori. Viatja amb consciència, viatja en català.

Loading...

Experiències originals

Loading...

Allotjaments amb encant

Loading...

Històries en parella

Equip

Treballem dia a dia per crear propostes úniques i responsables. Coneix l'equip darrere del projecte, que amb il·lusió i compromís, fan possible que puguis viure escapades inoblidables.

Andrea Prat

Andrea Prat

Creativa i inquieta. Amant de les escapades d'aventura i dels macarrons de casa. Dissenyadora i il·lustradora treballant al món de la programació de dia, i mestre de taitxí de nit. Sempre amb un ventolín a mà. Un superpoder: no dormir mai.

Troba'm a LinkedIn
Juli Ramon

Juli Ramon

Metòdic i disposat a tot. Amant de les escapades d'aventura, les escapades culturals i de la caldereta de llagosta. Programador web apassionat pel disseny d'interfícies. Sempre amb la càmera a punt. Un superpoder: poder volar.

Troba'm a LinkedIn
Escapades en parella, i molt més

Bru

Incansable i valent. Amant de totes les escapades on pugui anar i del iogurt. Treballant intensament per ser el millor secretari. Rastrejador per naturalesa. Sempre amb la pilota a la boca. Un superpoder: tenir les potes llargues.

Troba'm a Instagram

Ens encanta treballar en campanyes que posin en valor productes i marques de casa nostra

Des de la creació de continguts, fins a la promoció a les xarxes socials, passant pel procés d'investigació, de disseny gràfic i de programació, dediquem el temps que faci falta per posar en valor els productes i marques que confien en nosaltres.

Contacta'ns
Turisme sostenible, de quilòmetre zero i en català

Confien en nosaltres

Càmping del MarBrollatsLlet NostraLOHODICàmping PedraforcaL'Azure HotelHotel TerradetsCàmpings.catHostal MontserratHotel SomlomEco Rail del CardenerAjuntament de LlinarsCases SingularsMas El BruguéEl Molí de SiuranaComarca AventuraApartament Spa ParelladaSunrise Homes
Subscriu-te a la nostra newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter

Per rebre les últimes novetats i ofertes

Al fer clic a "Subscriure'm" confirmes haver llegit i estàs d'acord amb la Política de Privacitat.