Cala El Golfet

  • 4.3
  • Palafrugell, Girona, Espanya

Cala El Golfet és un ideal per a una escapada d'aventura. Una cala rústica ideal per a fer snorkel.

L'activitat està catalogat com a

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'activitat es troba a la zona de costaBrava

L'adreça completa de l'allotjament és .

L'activitat té un preu aproximat de 0 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 0 € la nit.

Sobre Cala El Golfet

Cala El Golfet, entre la punta d’Aiguadolça i els Castellets, trobem aquesta platja d’uns 75 m de longitud i una vintena d’amplada. De sorra gruixuda, tot i tenir una zona urbanitzada a prop, la sensació des de la platja és de contacte amb la natura i una costa ben brava. Els pins fan equilibris als penya-segats rocallosos que envolten el Golfet. Aconsellable arribar-hi seguint el camí de ronda, però també es pot deixar el cotxe a prop i baixar per les escales que hi donen accés. A tocar de la platja, s’hi troba el castell del cap Roig, seu d’un dels festivals de música més prestigiosos de la Costa Brava. Una visita per tot aquest entorn és sempre una opció recomanable. La Cala El Golfet es tracta d’una cala rústica i molt pintoresca, sorprenentment poc coneguda de la Costa Brava. La seva situació geogràfica, allunyada del centre de Calella de Palafrugell, on es troben altres cales també molt interessants com la del Canadell, Port Bo, etc. fa d’ella la gran desconeguda de la zona. Tanmateix, la bellesa salvatge d’aquesta platja és captivadora i molt diferent de la resta d’aquest municipi.

Com arribar a Cala El Golfet

Carrer del Terme, 19, 17200 Palafrugell, Girona, Espanya