Ruta amb quad amb Quads Pallars

  • Rialp, Cataluña, Espanya

Quads Pallars són uns professionals; amb ells gaudireu de les rutes amb quads pel Pallars Sobirà, descobrireu la història que amaga la comarca, i observareu de paisatges increïbles dels nostres Pirineus

L'activitat està catalogada com a escapada aventura

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'activitat té una durada aproximada de 3 hores

Hem calculat que la durada mitjana aproximada per aquesta activitat sol ser de 3 hores.

L'activitat es troba a la província/zona de pirineus

L'adreça completa de l'allotjament és Avinguda Flora Cadena, 39, 25594 Rialp, Lérida, Espanya.

L'activitat té un preu aproximat de 80

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquesta activitat és de 80 €.

Sobre Ruta amb quad amb Quads Pallars

Quads Pallars és una empresa que ofereix rutes amb quad pel Parc Natural de l'Alt Pirineu, arribant fins a la part superior de les pistes d'esquí de Port Ainé, a 2500 metres sobre el nivell del mar, on les vistes de 360 graus són purament pirinenques. A més, també ofereixen circuits de quads, escalada, salt de pont i tir amb arc, entre altres activitats.

Si el que busqueu és una escapada on l'aventura sigui la protagonista, fer una ruta amb quad al Pallars Sobirà amb Quads Pallars és una opció excel·lent!