Boutique Hotel Davallada- Adults Only

Boutique Hotel Davallada- Adults Only és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada romàntica. Una sorpresa agradable.

Cost de l'escapada

Aproximadament 56€ per persona

Ideal per a

Una cita romàntica

Informació sobre Boutique Hotel Davallada- Adults Only

El Boutique Hotel Davallada, es un hotel d'estil colonial, situat en un dels edificis catalogats de Sitges presenta un disseny innovador. L'Hotel, es troba en un carrer estret típic de la localitat i  és a menys de 5 minuts a peu de la platja.

Les habitacions del Boutique Hotel Davallada presenten una decoració elegant i individual, amb mobles d'època, obres d'art i detalls arquitectònics del segle XIX, com ara arcs de pedra i sostres amb bigues de fusta.

Totes les habitacions disposen d'aire condicionat, internet Wi-Fi gratuïta i TV de pantalla plana i algunes també tenen una terrassa amb vista sobre la localitat de Sitges o el mar Mediterrani. En arribar, hi trobareu una ampolla de vi.

El nucli antic, que és als voltants de l'hotel, acull nombrosos bars i cafeteries. Al passeig marítim també hi ha diversos restaurants, que són molt freqüentats.

A tan sols 5 minuts a peu de l'hotel trobareu l'estació de tren de Sitges, que ofereix serveis regulars a Barcelona en un trajecte de 30 minuts.

Escapades relacionades