Cabanes Dosrius

Cabanes Dosrius és un Cabana ideal per a una Escapada romàntica. Cabanes als arbres a Dosrius, el cor del Maresme.

Cost de l'escapada

Aproximadament 68€ per persona

Ideal per a

Descansar i desconnectar

Informació sobre Cabanes Dosrius

Cabanes Dosrius, situat a la població maresmenca de Dosrius, es troba a tot just 1 quilòmetre del Parc Natural del Montnegre-Corrector.

A Cabanes Dosrius hi trobareu boniques cabanes als arbres des de les quals gaudireu d'una vista preciosa sobre el paisatge que envolta les cabanes, el qual fa de Cabanes Dosrius un complex amb molt d'encant i una proposta d'allotjament única!

En aquest sentit, a les cabanes als arbres de Cabanes Dosrius hi trobareu unes cases construïdes al voltant dels troncs dels grans pins que es troben a dins del complex. També hi trobareu però una cabanya arran de terra, pensada per a les persones amb mobilitat reduïda, que té aigua corrent i electricitat.

La resta de cabanes als arbres de Cabanes Dosrius no disposen d'electricitat ni aigua, però ofereixen accés a banys compartits. Totes les cabanes inclouen una terrassa amb vista sobre el parc natural.

A banda de les cabanes, Cabanes Dosrius també oferex un servei de recepció, un saló i un snack-bar.

El paisatge que envolta Cabanes Dosrius és ideal per a fer-hi moltes activitats, entre les quals muntar a cavall, muntar en ruc, fer senderisme i ciclisme.

Escapades relacionades