Cabanes Dosrius

  • 4.6
  • Dosrius-Canyamars, Barcelona, Espanya

Cabanes Dosrius és un cabana ideal per a una escapada romàntica. Cabanes als arbres a Dosrius, el cor del Maresme.

L'allotjament està catalogat com a casaarbre

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'allotjament es troba a la província/zona de

L'adreça completa de l'allotjament és Veinat Can Rimbles s/n, 08318 Dosrius-Canyamars, Barcelona, Espanya.

L'allotjament té un preu aproximat de 68 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 68 € la nit.

Sobre Cabanes Dosrius

Cabanes Dosrius, situat a la població maresmenca de Dosrius, es troba a tot just 1 quilòmetre del Parc Natural del Montnegre-Corrector. A Cabanes Dosrius hi trobareu boniques cabanes als arbres des de les quals gaudireu d'una vista preciosa sobre el paisatge que envolta les cabanes, el qual fa de Cabanes Dosrius un complex amb molt d'encant i una proposta d'allotjament única! En aquest sentit, a les cabanes als arbres de Cabanes Dosrius hi trobareu unes cases construïdes al voltant dels troncs dels grans pins que es troben a dins del complex. També hi trobareu però una cabanya arran de terra, pensada per a les persones amb mobilitat reduïda, que té aigua corrent i electricitat. La resta de cabanes als arbres de Cabanes Dosrius no disposen d'electricitat ni aigua, però ofereixen accés a banys compartits. Totes les cabanes inclouen una terrassa amb vista sobre el parc natural. A banda de les cabanes, Cabanes Dosrius també oferex un servei de recepció, un saló i un snack-bar. El paisatge que envolta Cabanes Dosrius és ideal per a fer-hi moltes activitats, entre les quals muntar a cavall, muntar en ruc, fer senderisme i ciclisme.