Hostal Spa Empúries

  • 4.2
  • Girona, Espanya

Hostal Spa Empúries és un hotel amb encant ideal per a una escapada cultural. Un balcó al Mediterrani.

L'allotjament està catalogat com a hotel

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'allotjament es troba a la província/zona de

L'adreça completa de l'allotjament és Platja Portitxol, s/n, 17130, Girona, Espanya.

L'allotjament té un preu aproximat de 66 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 66 € la nit.

Sobre Hostal Spa Empúries

L'Hostal Spa Empúries es troba en un edifici restaurat amb vistes al Mediterrani des d'una platja solitària. Es troba a prop del jaciment arqueològic d'Empúries i a 15 minuts a peu de l'Escala, a la Costa Brava. Les habitacions de l'Hostal Empúries són molt boniques i disposen d'escriptori i bany privat. Algunes estan equipades amb TV per satèl·lit i moltes tenen una terrassa amb vistes magnífiques a la platja de Portitxol. L'allotjament té 2 restaurants, un que serveix cuina mediterrània gurmet i l'altre que ofereix una gran varietat de plats en un ambient informal. L'Hostal Empúries disposa d'un servei de spa per un suplement, que inclou piscina, saunes, gimnàs i circuit de dutxes de sensacions. La recepció és oberta les 24 hores i ofereix servei de lloguer de bicicletes i escúters.