Hotel Les Cols Pavellons

Hotel Les Cols Pavellons és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada romàntica. Un hotel-oasi que us encantarà.

Cost de l'escapada

Aproximadament 360€ per persona

Ideal per a

Escapar-se un cap de setmana

Informació sobre Hotel Les Cols Pavellons

Les Cols Pavellons està situat a Olot, a prop del parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa. L'Hotel Les Cols Pavellons ofereix un tipus d'allotjament diferent, basat en habitacions decorades en un estil zen, amb terra i parets de vidre. Vols saber-ne més? Segueix llegint que la cosa millora!

Les Cols Pavellons està envoltat de natura i disposa de 5 pavellons, els quals inclouen un onsen climatitzat, un bany privat i un matalàs futon molt confortable. A l'hotel Les Cols cada disseny, element arquitectònic, material o instal·lació està pensat en detall. El color és espectacular i la llum us deixarà bocabadats.

Al costat de l'establiment hi ha un restaurant de cuina típica catalana que ha estat guardonat amb 2 estrelles Michelin. Impresionant oi? Girona és a menys d'1 hora en cotxe de Les Cols Pavellons i Barcelona és a 150 km de distància. A què esperes? L'Hotel Les Cols és un hotel per anar-hi una vegada a la vida.

És gairebé tot transparent i gaudireu d'una petita piscina al lavabo; experimentareu una nova cultura i arquitectura, tota una experiència irrepetible.

L'Hotel Les Cols Pavellons és un hotel sense mobles situat en un antic graner. El concepte de Les Cols Pavellons, situat a Olot, va néixer amb la idea de crear un oasis a la ciutat en que l'habitació serveixi únicament per relaxar-se, contemplar els jocs de llums i descansar, descansar molt. Així doncs, no t'estressis si arribes a l'habitació i no hi trobes cap llit, tranquil, hi serà quan arribi la nit.

Com a extra, podràs gaudir de la deliciosa cuina del restaurant Les Cols, amb dues Estrelles Michelin!

Escapades relacionades