Hotel Somlom

  • 4.3
  • Sant Esteve de Palautordera, Barcelona, Espanya

Un hotel ecofriendly al Montseny

L'allotjament està catalogat com a hotel

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'allotjament es troba a la província/zona de

L'adreça completa de l'allotjament és Carrer Oratge, 11, 08461 Sant Esteve de Palautordera, Barcelona, Espanya.

L'allotjament té un preu aproximat de 91 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 91 € la nit.

Sobre Hotel Somlom

L'Hotel Somlom, és una destinació perfecta per a parelles que busquen un lloc tranquil per a relaxar-se i gaudir de la bellesa de la reserva natural del Montseny, reserva de la biosfera de la UNESCO.

L'Hotel Somlom es troba en un entorn natural espectacular, rodejat de boscos i muntanyes, al terme municipal de Sant Esteve de Palautordera, a la província de Barcelona. Aquesta ubicació tranquila ofereix als seus hostes l'oportunitat de desconnectar del bullici de la ciutat i connectar amb la natura. A més, l'hotel té una piscina exterior i un spa, ideal per a aquells que busquen un relax total.

Però no només això, l'hotel també ofereix un gran ventall d'activitats per a parelles, com ara caminades pel bosc, passejos en bicicleta i cursos i tractaments terapèutics que us faran sentir com nous.

Les habitacions de l'Hotel Somlom són acollidores i ben decorades, amb vistes impressionants de la natura que envolta l'hotel. Els llits són còmodes i la roba de llit de qualitat, garantint una nit de son reparador.

En resum, l'Hotel Somlom és la destinació perfecta per a parelles que busquen un lloc tranquil i relaxant, envoltat de natura i amb un gran ventall d'activitats per a gaudir junts. Així que si esteu buscant una escapada romàntica, no busqueu més i reserveu una estada a l'Hotel Somlom.