Paratge de Tudela

  • Catalunya, Espanya

Paratge de Tudela és un ideal per a una escapada d'aventura. Un espai d’interès geològic que us enamorarà.

L'activitat està catalogada com a escapada romantica

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'activitat té una durada aproximada de 2 hores

Hem calculat que la durada mitjana aproximada per aquesta activitat sol ser de 2 hores.

L'activitat es troba a la província/zona de costaBrava

L'adreça completa de l'allotjament és Carretera del Far de Cap de Creus, 17488, Girona, Espanya.

L'activitat té un preu aproximat de 0

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquesta activitat és de 0 €.

Sobre Paratge de Tudela

El Paratge de Tudela és un espai molt important d’interès geològic, ja que totes les roques erosionades durant milions d’anys per l’aigua i la tramuntana, es presenten en diferents formes conegudes com un camell, un àguila, un conill, un elefant entre altres formes capaces d’imaginar. A part del seu interès geològic també és una de les zones de major interès vegetal, faunístic i marí de tot el Parc Natural. A part de les seves formes, de la tranquil·litat que es respira i que se sent, de les seves formes interessants, us sorprendrà que un dels seus descobridors va ser el pintor Salvador Dalí que, des del seu refugi de Port-lligat, l’havia visitat diverses vegades i que va ser una forma d’inspiració en les seves grans obres surrealistes com “El gran masturbador”. Durant el recorregut en cercle pel Paratge de Tudela, es pot anar descobrint tots els detalls gràcies a les senyalitzacions explicatives que hi ha per tot l’espai i no perdre’t cap punt.