Castanyer de les 9 branques

  • Viladrau, Catalunya, Espanya

Castanyer de les 9 branques és un ideal per a una escapada d'aventura. Un dels arbres més emblemàtics del Montseny.

L'activitat està catalogada com a escapada cultural

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'activitat té una durada aproximada de 2 hores

Hem calculat que la durada mitjana aproximada per aquesta activitat sol ser de 2 hores.

L'activitat es troba a la província/zona de girona

L'adreça completa de l'allotjament és Plaça Major, 8, 17406 Viladrau, Girona, Espanya.

L'activitat té un preu aproximat de 0

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquesta activitat és de 0 €.

Sobre Castanyer de les 9 branques

El Castanyer de les 9 branques és un dels arbres més emblemàtics del Montseny. La seva edat, amb més de 700 anys, el seu port de gairebé 24 metres d'alçada i 7 de perímetre, i la seva forma en canelobre, el fan ser un arbre veritablement espectacular. Dues de les branques més grosses van ser esberlades per les fortes ventades de l’any 1987, pel que a dia d'avui només en podrem observar 7, motiu pel qual hi hagent que l'anomena el Castanyer de les 7 branques. L’esquerda produïda magnifica, encara més, la seva originalitat. Altres sorruts castanyers quasi tan vells com ell, que l’envolten al mateix prat, conformen una clariana al mig del bosc de singular bellesa. L’any 2012 el Castanyer de les 9 Branques va ser escollit per a identificar el nou escut del poble de Viladrau.