Hotel La Malcontenta

  • 4.3
  • Palamós, Girona, Espanya

Hotel La Malcontenta és un hotel amb encant ideal per a una escapada romàntica. Tranquil·litat i bon servei a la Costa Brava.

L'allotjament està catalogat com a hotel

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'allotjament es troba a la província/zona de

L'adreça completa de l'allotjament és Paratge Torremirona, Platja del Castell, 12, 17230 Palamós, Girona, Espanya.

L'allotjament té un preu aproximat de 77 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 77 € la nit.

Sobre Hotel La Malcontenta

L'Hotel La Malcontenta està ubicat en una mansió rural renovada del segle XIX, a prop de Palamós, a la Costa Brava. L'establiment disposa d'una piscina exterior, WiFi gratuïta i aparcament gratuït. Aquest hotel elegant i luxós està situat enmig d'uns grans jardins. A prop de l'Hotel La Malcontenta, hi ha algunes de les platges verges i amb més encant de la Costa Brava. Per exemple, a 1 km de l'hotel hi trobem La platja de Castell. Les habitacions de l'Hotel La Malcontenta inclouen aire condicionat, TV per satèl·lit i bany privat amb barnús, sabatilles i assecador. El restaurant del hotel serveix cuina mediterrània creativa en un menjador molt acollidor i agradable amb vista sobre el jardí. Es recomana reservar taula amb antelació. L'hotel ofereix un taulell d'informació turística i servei de lloguer de cotxes i bicicletes i així poder visitar de forma còmode els llocs més emblemàtics d'aquesta zona de la Costa Brava.