Cala Estreta

  • Palamós, Catalunya, Espanya

Cala Estreta és un ideal per a una escapada d'aventura. Una cala d’aigües cristal·lines que us farà xalar!

L'activitat està catalogada com a escapada relax

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'activitat té una durada aproximada de 4 hores

Hem calculat que la durada mitjana aproximada per aquesta activitat sol ser de 4 hores.

L'activitat es troba a la província/zona de costaBrava

L'adreça completa de l'allotjament és 17230 Palamós, Girona, Espanya.

L'activitat té un preu aproximat de 5

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquesta activitat és de 5 €.

Sobre Cala Estreta

La Cala Estreta és una preciosa cala verge, rodejada de penya-segats, i d’uns 200 metres de longitud i cinc metres d’amplitud (si hi arriba). Per arribar a la Cala Estreta has de seguir el camí de ronda que passa per la platja d’El Castell de Palamós, passant per agradables boscos de pins. Des d’aquesta platja, a 1 quilòmetre aproximadament, es troben les Illes Formiga, així que el paisatge cap a l’horitzó és espectacular. A la meitat del camí ens podem topar amb la Barraca d’en Dalí, una petita cabanya en el mig del bosc que el milionari Albert Puig Palau li va construir perquè l’utilitzés com a taller, tot i que mai va arribar a realitzar cap obra aquí. Ja a la Cala Estreta, hi ha una caseta de pescadors, que data del segle XV, on hi viu el conegut Quico, sense ràdio ni televisió però que t’ajudarà en tot el que faci falta. La cala no disposa de cap servei, només a l’estiu es pot veure algun que altra socorrista. Durant els mesos d’estiu el pàrquing on es pot aparcar és el de la platja d’El Castell de Palamós, ja que durant l’estiu es prohibeix el trànsit rodat, i a l’hivern la cala disposa d’un pàrquing més a prop. És una cala on es practica el nudisme.