Restaurant braseria l'Esquella

  • Escapada verificada
  • 4.5
  • Esterri d'Àneu, Lleida, Espanya

Un restaurant braseria de cuina de muntanya a Esterri d'Àneu

L'activitat està catalogat com a

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'activitat es troba a la zona de pirineus

L'adreça completa de l'allotjament és .

L'activitat té un preu aproximat de 50 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 50 € la nit.

Sobre Restaurant braseria l'Esquella

El restaurant braseria l'Esquella és un restaurant de cuina tradicional de muntanya situat a Esterri d'Àneu, a la comarca del Pallars Sobirà.

Aquest restaurant és conegut per la seva brasa de llenya i la seva cuina pallaresa, que fa servir productes de proximitat.

Destaquem del restaurant braseria l'Esquella la qualitat del menjar, el bon servei i el fantàstic menjador amb la seva decoració rústica que s'adapta a l'entorn de muntanya.

La braseria l'Esquella és una opció recomanable per als amants de la cuina tradicional i els productes de proximitat que visitin la zona del Pallars Sobirà.

El restaurant és una mostra de la riquesa gastronòmica i cultural que es pot trobar en aquesta comarca dels Pirineus catalans.

Com arribar a Restaurant braseria l'Esquella

Carrer del Camp, 23, 25580 Esterri d'Àneu, Lleida, Espanya