Cabanes als arbres

  • 4.6
  • Sant Hilari Sacalm, Girona, Espanya

Cabanes als arbres és un cabana ideal per a una escapada romàntica. Dormir als arbres amb el màxim confort.

L'allotjament està catalogat com a casaarbre

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'allotjament es troba a la província/zona de

L'adreça completa de l'allotjament és Carrer Vallclara, s/n, 17403 Sant Hilari Sacalm, Girona, Espanya.

L'allotjament té un preu aproximat de 65 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 65 € la nit.

Sobre Cabanes als arbres

Cabanes als arbres ofereix als amants de la naturalesa el goig d’una estada en contacte directe amb l’arbre i el seu ecosistema, els plaers d’un exili entre el fullatge, l’experiència d’unes nits en un niu situat en l’entramat de branques d’un bonic arbre. Submergides en un oceà de branques en nord-est de Catalunya, dins del municipi de La Selva, deu cabanyes confortables es camuflen a la perfecció entre el fullatge, cadascuna amb el seu nom d’ocell. Un dels grans al·licients de pernoctar en una cabanya en aquest encantador racó de Catalunya, és la sensació de llibertat i intimitat que ofereix. Miri on es miri, un se sent envoltat de la tranquil·litat que transmet el cant dels ocells i el murmuri dels secrets que amaga el bosc, una veritat alguna cosa enganyosa, ja que a pocs metres emergeix una altra d’aquestes meravelles de fusta o la masia La Vileta. El mas està equipat amb pàrquing, recepció, menjador, sala d’estar, dutxes, piscina i jardí. Adaptades a la mesura i a la natura de l’arbre que les sosté, les cabanes són de forma arrodonida. De 30 m2 de superfície. La terrassa de 10 m2 està pensada com a espai de repòs i de relaxació, amb l’objectiu d’aprofitar al màxim el medi forestal i la descoberta del mateix mitjançant les vistes exteriors al Montseny o als Pirineus. Els usuaris podran accedir fins a la cabana mitjançant un pont penjant i/o una escala vertical. La restricció per a menors és de 10 anys. Per preservar al màxim el medi, les cabanes no presten servei elèctric i ni d’aigua corrent. Cada cabana disposa de lots i espelmes, aigua i pica rentamans. El WC es biodegradable i es recicla en forma de compostatge. L’esmorzar es pren a les cabanes i es facilita amb una cistella. D’aquesta manera s’aprofita al màxim la tranquilitat del matí i la situació privilegiada, tot escoltant el cant dels ocells i gaudint de la seva proximitat.