Hotel Hostal Sport

  • 4
  • Falset, Tarragona, Espanya

Un hotel amb encant al Priorat

L'allotjament està catalogat com a hotel

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'allotjament es troba a la província/zona de

L'adreça completa de l'allotjament és C. de Miquel Barceló, 4, 6, 43730 Falset, Tarragona, Espanya.

L'allotjament té un preu aproximat de 85 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 85 € la nit.

Sobre Hotel Hostal Sport

L'Hotel Hostal Sport és un hotel amb encant situat al poble de Falset, al Priorat.

Fundat el 1923, encara ara la quarta generació porta aquest establiment amb la mateixa il·lusió i entusiasme del primer dia.

Situat al cor d'una comarca reconeguda a nivell mundial per la qualitat dels seus vins, en aquest hotel hi trobaràs la comoditat i tots els serveis necessaris per gaudir d'una escapada en aquesta meravellosa terra de vins i paisatges rurals.

L'Hotel Hostal Sport compta amb servei de restaurant, apartaments i diverses habitacions per passar una escapada de somni al Priorat, a les quals hi trobareu llits grans i banys amplis, bany complet, barnús, TV, calefacció i aire condicionat, connexió a Internet i telèfon directe.

A banda, l'Hotel Hostal Sport també posa a dispoció dels seus hostes servei de bar, terrassa, sala d'estar amb llar de foc, sales de reunions i celebracions, parking, jardins privats, wifi gratuït en tot l'hotel, reserva de visites a cellers del Priorat i altres activitats, i accés gratuït a la piscina municipal a l'estiu.