Hotel Trossos del Priorat

Hotel Trossos del Priorat és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada romàntica. Hotel Trossos del Priorat, molt més que un hotel.

Cost de l'escapada

Aproximadament 53€ per persona

Ideal per a…

Escapar-se un cap de setmana

Informació sobre Hotel Trossos del Priorat

L'Hotel Trossos del Priorat es troba rodejat per les seves pròpies vinyes, i és un autèntic oasi de pau on naturalesa i vins es fonen creant l'harmonia perfecte. De línies rectes però molt ben adaptat a l'entorn, Trossos del Priorat combina formigó, ciment i fusta, creant espais ideals per gaudir del vi, la natura i de vosaltres dos sols.

Situat a la població de Gratallops, l'Hotel Trossos del Priorat es troba a 33 quilòmetres de Salou, a 40 quilòmetres de Tarragona i a 32 quilòmetres de l'aeroport de Reus.

Les habitacions que ofereix Trossos del Priorat, 6 en total, són càlides i molt acollidores. A l'entrada us espera una bonica nota de la Laura, la directora de l'hotel, juntament amb una ampolla d'un Lo Món, un vi negre d'aromes afruitats i notes acaramel·lades, el qual us convidem a gaudir al costat de la llar de foc de l'hotel. A l'altra banda de l'habitació hi trobareu la terrassa amb els raïms a tocar, un lavabo molt complet amb tots els accessoris necessaris, i un llit molt ample on descansareu la mar de bé.

L'Hotel Trossos del Priorat també ofereix WiFi gratuït, bufet lliure per esmorzar, i cuina compartida i zona de barbacoa per a la resta d'àpats. L'establiment també ofereix servei de bar i una cistella amb productes locals per dinar.

Escapades relacionades