Hotel Spa Porto Cristo, al Port de la Selva

Hotel Spa Porto Cristo, al Port de la Selva és un Hotel amb encant ideal per a una Escapada romàntica. Un hotel al bell mig del Parc Natural del Cap de Creus.

Cost de l'escapada

Aproximadament 139,5€ per persona

Ideal per a

Descansar i desconnectar

Informació sobre Hotel Spa Porto Cristo, al Port de la Selva

L'Hotel Spa Porto Cristo és un celler restaurat i convertit en hotel que data de l'any 1960. L'Hotel Porto Cristo es troba a pocs metres de la platja del poble mariner del Port de la Selva, al bell mig del Parc Natural del Cap de Creus. De tradició pesquera, i molt a prop de Cadaqués, al Port de la Selva hi podreu gaudir de la calma i la pau d'un dels pobles més bonics de la Costa Brava.

A l'Hotel Spa Porto Cristo hi trobareu un restaurant, una terrassa a l'aire lliure, una sala d'estar amb vistes al mar, i un centre de benestar d'aigua marina amb sauna, jacuzzi i dutxa, per descansar, desconnectar i gaudir d'una estona inoblidable en parella. La darrera remodelació de l'hotel es va fer l'any 2015, i està equipat amb els millors serveis perquè tingueu una estada de somni.

El restaurant de l'Hotel Porto Cristo consta de murs de pedra i alts sostres plens d'història, on s'hi crea un ambient especial per a celebracions o menjars especials.

L'Hotel Spa Porto Cristo disposa de 50 habitacions, totes exteriors, i a la majoria d'elles hi trobareu una banyera hidromassatge o jacuzzi privat. Sona bé oi?

Escapades relacionades