Iglús de les Estrelles, a Prades

  • 4.3
  • Prades, Tarragona, Espanya

Iglús de les Estrelles, a Prades és un cabana ideal per a una escapada romàntica. Un iglú amb sostre de vidre per passar una nit sota les estrelles.

L'allotjament està catalogat com a refugi

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'allotjament es troba a la província/zona de

L'adreça completa de l'allotjament és Carrer Riu Brugent, 16, 43364 Prades, Tarragona, Espanya.

L'allotjament té un preu aproximat de 70 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 70 € la nit.

Sobre Iglús de les Estrelles, a Prades

El Xalet de Prades és un complex que compta amb xalets de fusta envoltats de boscos i que està situat als afores de Prada de Conflent, a 55 km de Tarragona i l'aeroport de Reus. Té piscina a l'aire lliure, spa i aparcament gratuït. Des dels Iglús de les Estrelles de Prades, podràs observar l'espectacle nocturn que ofereix la natura, de manera còmoda i sota una cúpula transparent de 360º. Al cor del Parc Natural de les Muntanyes de Prades, tindràs tota la privacitat i romanticisme per a una observació perfecta. Un bon lloc per preparar una nit romàntica, amb la màgica oportunitat de conèixer una de les millors nits d'Europa des del teu càlid i acollidor llit. La baixa contaminació lumínica que caracteritza la nit de Prades permet gaudir al màxim d’un allotjament amb sostre de vidre voltat i un espai absolutament diàfan.