Vila Caelus Masia Boutique

  • Escapada verificada
  • 4.9
  • Rubió, Barcelona, Espanya
Llegeix la nostra escapada a Vila Caelus Masia Boutique:Escapada a la Vila Caelus Masía Boutique

Vila Caelus Masia Boutique és un hotel amb encant ideal per a una escapada romàntica. La millor masia boutique de Catalunya.

L'allotjament està catalogat com a hotel

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'allotjament es troba a la zona de barcelona

L'adreça completa de l'allotjament és Ca l'Escolà, 08719 Rubió, Barcelona, Espanya.

L'allotjament té un preu aproximat de 50 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 50 € la nit.

Sobre Vila Caelus Masia Boutique

Vila Caelus Masia Boutique, o també coneguda a l'inrevés com a Masia Boutique Vila Caelus és la masia boutique de referència a Catalunya. Vila Caelus és un petit hotel rural de cinc habitacions, només per a adults, situat al poble de Rubió, amb vistes a la muntanya, on es poden practicar diverses activitats a l'aire lliure, entre les quals senderisme, bicicleta o gaudir de la piscina quan és t’emporada. La Masia Boutique Vila Caelus és una masia de pedra del segle XVIII, i està completament rehabilitada, no hi falta cap detall. Cada una de les habitacions és diferent en quant a la decoració i els acabats. D'aquesta manera la decoració està plena de detalls, amb un estil i decoració propi. A més de la piscina, la Masia Boutique Vila Caelus també disposa d'una biblioteca amb molts llibres, una zona de cinefòrum amb un billar, una zona amb sofàs i llar de foc, i un jardí exterior espectacular, ideal per desconnectar i gaudir de a vostra escapada en parella.

Què trobareu a Vila Caelus Masia Boutique?

  • Aparcament gratuït
  • Aire condicionat
  • Banyera
  • Wifi

Com arribar a Vila Caelus Masia Boutique

Ca l'Escolà, 08719 Rubió, Barcelona, Espanya