Viatge a Roma
Itàlia

Viatge a Roma

Ens escapem a Roma, la ciutat eterna, on recorrerem els monuments històrics més populars, gaudirem de l'autèntica cuina italiana, i farem una visita a la Ciutat del Vaticà!

Benvinguts a la ciutat eterna, Roma

Roma és una ciutat que respira història i riquesa cultural a cada cantonada. Aquesta ciutat, amb les seves arrels antigues i influència global, ofereix una experiència única per als amants de l'art, la gastronomia i la història. Amb un passat que es remunta a l'Imperi Romà, Roma està plena de monuments emblemàtics i racons pintorescs que et transportaran en el temps.

El Coliseu, una de les set meravelles del món antic, és una parada imperdible. Aquest amfiteatre antic és testimoni de la grandesa i la crueltat dels espectacles romans. Properament, el Fòrum Romà et portarà a través del cor del poder i la vida quotidiana de l'antiga Roma. El Vaticà és un altre punt destacat, amb la majestuosa Basílica de Sant Pere i els Museus Vaticanos que alberguen una rica col·lecció d'art i tesoros religiosos, incloent-hi la Capella Sixtina pintada per Michelangelo. I no oblidem la Fontana di Trevi, on pots llançar una moneda per assegurar-te de tornar a Roma ben aviat.

Publicacions del viatge

Encara no hi ha publicacions disponibles. Sisplau, torna-ho a provar més endavant.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter

Per rebre les últimes novetats i ofertes

Al fer clic a "Subscriure'm" confirmes haver llegit i estàs d'acord amb la Política de Privacitat.