Comarca Aventura, rutes amb segway

  • 4.8
  • Arenys de Munt, Barcelona, Espanya

Comarca Aventura, rutes amb segway és un ideal per a una escapada d'aventura. Emocionants rutes amb Segway al Maresme.

L'activitat està catalogat com a

Els allotjaments i les activitats recomanades a Escapadesenparella.cat estan pensades per a que les parelles gaudeixin al màxim de les seves escapades.

L'activitat es troba a la zona de barcelona

L'adreça completa de l'allotjament és .

L'activitat té un preu aproximat de 30 € la nit

Tot i que els preus poden variar i no estiguin constantment actualitzats, hem calculat que el preu mitjà per persona per aquest allotjament és de 30 € la nit.

Sobre Comarca Aventura, rutes amb segway

Comarcaventura.com és una empresa dedicada a les activitats d'aventura, incentius, grups d'empresa, comiats i festes de qualsevol temàtica tant per a infants com per a adults. Comarcaventura.com us ofereix escapades amb Segway al Maresme amb l'objectiu de fer-vos gaudir de l'entorn. Així neix Comarcaventura, una empresa dedicada a activitats de lleure pensades per divertir-se i entrar en contacte amb el medi natural d'una manera diferent. El Segway X2 és un mitjà de transport que ens permet moure de manera molt diferent, divertida i ecològica. És un vehicle que interactua amb els moviments del nostre cos, així és: tan fàcil com inclinar-te en la direcció on vols anar i l'aparell et respon a l'instant. Ni accelerar, ni frenar, ni buscar l'equilibri, simplement relaxa't i gaudeix del moment.Pujar en un Segway us farà despertar sensacions que mai abans heu experimentat, perquè mai hi ha hagut res com ell. Pugeu i instintivament buscareu l'equilibri com ho faríeu en pujar en qualsevol aparell de dues rodes, però gairebé immediatament us adonareu que el Segway troba l'equilibri per si mateix, i és com si es convertís en una extensió del vostre cos. Comarcaventura.com ofereix rutes de tot tipus, rutes en Segway per tots els nivells. Rutes fàcils perquè gaudiu del Parc de Can Jalpí, rutes més atrevides on ens endinsarem per corriols molt divertits, i rutes on els més agosarats podran posar a prova la seva destresa al damunt d'un Segway. A més a més, també podreu visitar el llac del Castell Jalpí, un dels exteriors més bonics de la sèrie de TV3 La Riera, aquesta preciosa edificació que representa un Casino. També podreu visitar el Far, construït l'any 1900, el qual és una excentricitat de la família Jalpí, ja que no els hi van deixar engegar mai per motius de seguretat amb els vaixells, donada la situació d'aquest, ja que està a 2,7 km de la costa. Amb les rutes de més d'1 hora també podrem arribar fins a Can Catà, l'Hostal del Sol, entre altres paratges, i podrem gaudir d'unes vistes espectaculars d'Arenys de Mar on el Mediterrani pren tot el protagonisme. L'especialitat de Comarcaventura són les rutes en segway, un mitjà de transport fàcil, divertit i sobretot, ecològic, ja que és elèctric, el qual ens permet endinsar-nos pels paratges més espectaculars de la comarca del Maresme. En aquest sentit, Comarcaventura ofereix un ampli ventall de rutes perquè tant grans com petits gaudeixin d'aquest vehicle en entorns ben diferents.

Com arribar a Comarca Aventura, rutes amb segway

08358 Arenys de Munt, Barcelona, Espanya