Escapada al Frankfurt’s Original

Els frankfurts de tota la vida s'han modernitzat

  • Juli Ramon
  • juligoodie
  • Data de publicació
  • October 20th, 2016

Frankfurt’s Original és la millor opció si no volem ser repetitius i acabar menjant en llocs de menjar ràpid. Frankfurt’s Original ens ofereix una variada oferta d’entrepans, hamburgueses, frankfurts, amanides i plats combinats, ideals per dinar o sopar de manera ràpida i sense passar-nos del pressupost. Podeu trobar franquícies del Frankfurt’s Original a Castelldefels, Cornellà, Sant Cugat i Mataró.

Escapada al Frankfurt’s Original: Benvingut a l'escapada en parella de la setmana, ens hi acompanyes?

És dimarts i avui tenim ganes de sopar a fora. Fa dies que volem fer una escapada al cinema, així que aquesta nit aprofitarem per fer les dues coses, sopar a fora i veure alguna de les últimes estrenes. Hem sortit de treballar i anem cap a l’Ànec Blau, el centre comercial de Castelldefels, on fam temps que hem vist que han obert un local d’hamburgueses i frankfurts que s’ha de provar sí o sí. Estem parlant del Frankfurt’s Original.

Arribem. Són quarts de deu i encara tenim una hora abans no comenci la pel·lícula, pel que anem bé de temps. El local, situat a la planta baixa del centre comercial, està decorat amb taules de fusta i sofàs. És un espai obert, sense parets, només amb una tanca de separació. Crida a l’atenció la distribució de la cuina, que està mirant al públic i en tot moment pots veure quins ingredients i en quin punt es troben els teus entrepans. El procés és molt transparent i divertit de veure. També cal mencionar l’uniforme de treball dels cambrers, el qual té un look molt retro però a la vegada divertit i elegant. Tot un encert!

Abans d’entrar ens mirem i remirem la carta, creiem que ja sabem què demanarem. Ens dirigim cap a la barra i tant el noi com la noia que ens atenen ho fan amb un somriure a la cara. L’atenció al client és molt bona i ens fan sentir molt còmodes. Com que ja sabíem què volíem anem al gra; una hamburguesa de vedella amb bacó, ceba i formatge per l’Andrea, i un entrepà de llom amb formatge, bacó i ou ferrat per mi. Per beure, i com no podia ser d’altre manera i menys en un local on s’autodenominen els creadors dels frankfurts, demanem dues gerres de cervesa ben torrada, que ens comenten que fan fer ells.

Una vegada hem demanat i pagat, en un caixonet de fusta, com en els que ens venen les maduixes al mercat, ens posen les dues gerres de cervesa i aquests dispositius que s’estan posant tant de moda en els locals semi self-service, que t’avisen quan la teva comanda està llesta per anar-la a recollir a la barra.

Així doncs que, amb el caixonet de fusta en mà, agafem taula. Com hem comentat, les taules són de fusta i podreu triar entre seure en sofà, banc, cadira de fusta o tamborets adaptats, els quals són força còmodes per cert. Mentre esperem a que el dispositiu ens avisi que ja podem anar a buscar el sopar, anem començant què ens sembla el local entre glops de cervesa.

Ja tenim els entrepans amb nosaltres! Ens han avisat i de nou, amb un somriure a la cara, el noi em dona la comanda. Un cop a taula ja, comencem a menjar i realment ens sorprenem de com de bona és l’hamburguesa i l’entrepà de llom. Si que és cert que són plats senzills de preparar, però hi ha locals que deixen molt que desitjar… però aquest no és el cas. Tant la vedella com el llom estan molt ben cuits, la quantitat de bacó, ceba o formatge és l’adequada i al final el preu del sopar no ha pujat dels 16 euros els dos, cosa que ens fa repensar si a partir d’ara continuarem anant locals de menjar ràpid on, si et vols atipar, el preu final ja se t’acaba enfilant a aquesta quantitat, o del contrari apostarem per llocs així on tant el tracte, com l’ambient i sobretot el menjar és millor.

Mapa de l'escapada a...

Avinguda de la Constitució, 24, 08860 Castelldefels, Barcelona