Escapada al Versàtil Cadaqués, un nou concepte de creperia

La creperia de Cadaqués, a l'estil bretó. Descobreix Versàtil Cadaqués, un nou concepte de creperia amb nosaltres!

  • Andrea Prat
  • waterbalance
  • Data de publicació
  • August 17th, 2017

Versàtil Cadaqués és un nou concepte de bar. Al Versàtil Cadaqués hi trobareu una gran varietat de productes, des de creps fins a amanides, passant per les galettes, tapes gourmet, smoothies, sucs naturals, còctels i entrepans. Situat al Passeig de Cadaqués, és un lloc on us hi heu de quedar a menjar almenys un cop! I si en aquell moment no teniu gana, la cervesa artesana que preparen, anomenada Martín Faixó, us farà aturar-vos-hi igualment!

Escapada al Versàtil Cadaqués, un nou concepte de creperia: Benvingut a l'escapada en parella de la setmana, ens hi acompanyes?

És diumenge i estem passejant pel preciós poble de Cadaqués després de l’escapada al Parc Natural del Cap de Creus, on hem visitat el paratge de Tudela i després ens hem arribat fins al Far del Cap de Creus, el qual us recomanem al 100% que visiteu. Bé, de fet us recomanem l’escapada al complet! Però ara som a Cadaqués i cal parlar de Cadaqués. No és el primer cop que visitem aquesta petita joia de la Costa Brava, però cada cop que hi tornem ens enamora una mica més, i avui serà un dia especial perquè gràcies als nostres horaris de menjar descontrolats, descobrirem un local fantàstic per parar-hi a menjar o degustar la seva cervesa artesana, estem parlant del Versàtil Cadaqués, un nou concepte de creperia!

Com deia, és tard. Hem arribat a Cadaqués cap a quarts de quatre i tenim gana, és hora de dinar, més ben dit, gairebé ja és hora de dinar, així que amb la panxa buida passem per davant del bar Versàtil Cadaqués, pràcticament l’únic que trobem obert a aquestes hores que ens puguin cuinar quelcom calent, així que després d’enamorar-nos amb la gran varietat de creps dolces i salades que tenen a la carta, decidim quedar-nos-hi a menjar.

Així doncs, un cop asseguts a la terrassa amb vistes al passeig, al mar i a la munió de turistes, presumptament francesos, l’encarregat del local ens porta la carta. És un home molt simpàtic que ens presenta quins són els productes estrella del Versàtil Cadaqués. La proposta ens sembla súper-interessant i de seguida ho tenim clar! Ja que som uns aficionats integrals de les creps, per començar escollim dues creps salades, una Crep Eggs & Bacon per en Juli, com diu el seu nom a base de bacó i ous ferrats, i una Crep Hawaiana per mi, com era d’esperar. Com que tenim set, per beure ens decidim per provar la cervesa artesanal de la casa, anomenada MF, inicials de Martí Faixó.

Un cop ens porten les creps ens posem a devorar-los, són deliciosos, igual que la cervesa. Ens adonem que hi ha vida més enllà de la Nutella o el pernil i formatge, i la veritat és que fa de molt bon passar. Mai hem provat unes creps cop aquestes. Això sí, de postres com era d’esperar, ens rendim al clàssic i demanem una crep dolça per compartir, una bona crep de Nutella, la qual ens passa fenomenal amb la mica de cervesa que ens queda.

Realment mengem molt de gust a la terrassa del bar i gaudim tant del local com dels propietaris de l’establiment. També cal mencionar la decoració de l’interior i dels lavabos on hi trobem detalls que van a joc amb l’originalitat del menjar. Així doncs, hi tornarem segur!

Mapa de l'escapada a...

Plaça del Passeig, 3, 17488 Cadaqués, Girona